ShoutBox

Tutaj możesz zgłaszać propozycje udogodnień lub zmian, które chciałbyś zobaczyć w serwisie Formuła 1 - Dziel Pasję lub F1 Forum.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Stash
Posty: 102
Rejestracja: wt 24 kwie, 2007 10:56

ShoutBox

Post autor: Stash » śr 04 lip, 2007 19:48

Mi sie wydaje że na forum przydałby sie ShoutBox. Wszyscy mogli by rozmawiac bezposrednio nie tylko w tematach w których trzeba sie wypowiadac na dany temat (wiem ze jest spamowisko ale malo tam sie pisze) co o tym myslicie??
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Denis
Posty: 235
Rejestracja: ndz 17 cze, 2007 21:48
Kontakt:

Post autor: Denis » śr 04 lip, 2007 20:07

W sumie to nie jest aż tak przydatne jak się wydaje... po miesiącu się znudzi :)
Formula1tv.tnb.pl
http://formula1tv.tnb.pl/

Konrad

Post autor: Konrad » śr 04 lip, 2007 20:15

Podobny temat wlasnie chcialem stworzyc. Uwazam, ze "mini-czat" jest w szczegolnosci niezbedny podczas treningow(wiele osob moze mi odpisac, ze od zadan spec. jest zwykly czat). Jednak niektorzy maja problemy z Java. Natomiast inni maja dosc ciaglego nap****alania wynikow w newsowych komentarzach :lol:

Adminie poprosilbym o ShoutBox(o ile obecna wersja forum pozwoli na zainstalowanie tego cacka).

cougar
Posty: 477
Rejestracja: pt 21 kwie, 2006 16:29
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: cougar » śr 04 lip, 2007 20:41

Będzie - jak pisałem w innym temacie, kilka dni po wyścigu na Silverstone ostro ruszamy z modyfikacjami forum. A ShoutBox może nieco przyczynić się do mniejszej ilości spamu w postach ;)

Peace.

Kamil F1
Posty: 2249
Rejestracja: śr 27 gru, 2006 17:39
Lokalizacja: Wieluń

Re: ShoutBox

Post autor: Kamil F1 » śr 04 lip, 2007 21:10

Stash pisze:Mnie sie wydaje że na forum przydałby sie ShoutBox. ?
Też to proponowałem jak była mowa o czacie -bleee- :P

Awatar użytkownika
Stash
Posty: 102
Rejestracja: wt 24 kwie, 2007 10:56

Post autor: Stash » śr 04 lip, 2007 22:44

no to admini robcie co trzeba bo chyba ShoutBox sie sprawdzi
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » śr 04 lip, 2007 23:04

popieram

Konrad

Post autor: Konrad » śr 18 lip, 2007 20:01

Krotka pilka - Czy Administracja jest wstanie otworzyc ShoutBox do piatku rano(przed treningami)?

cougar
Posty: 477
Rejestracja: pt 21 kwie, 2006 16:29
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: cougar » śr 18 lip, 2007 21:30

Konrad pisze:Krotka pilka - Czy Administracja jest wstanie otworzyc ShoutBox do piatku rano(przed treningami)?
nie.
Przepraszam(y).

i tak jak zwykle na mnie będzie, ale tym razem to naprawdę nie moja wina...

Konrad

Post autor: Konrad » czw 19 lip, 2007 08:21

cougar pisze:
Konrad pisze:Krotka pilka - Czy Administracja jest wstanie otworzyc ShoutBox do piatku rano(przed treningami)?
nie.
Przepraszam(y).

i tak jak zwykle na mnie będzie, ale tym razem to naprawdę nie moja wina...
Cougar nic sie nie stalo, moze powinienem zadac podobne pytanie dwa lub trzy dni temu :wink:

Juz widze ten bajzel w komentarzach - "RAI, ALO, MAS, HEI, HAM, KUB", "KUB jednak czwarty!", "Co sie stalo z bolidem Hamiltona?", "Czemu Robert jeszcze nie wyjechal z boksu?", "Ponownie skrzynia?" etc. :>

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » czw 19 lip, 2007 10:25

Konrad pisze:
cougar pisze:
Konrad pisze:Krotka pilka - Czy Administracja jest wstanie otworzyc ShoutBox do piatku rano(przed treningami)?
nie.
Przepraszam(y).

i tak jak zwykle na mnie będzie, ale tym razem to naprawdę nie moja wina...
Cougar nic sie nie stalo, moze powinienem zadac podobne pytanie dwa lub trzy dni temu :wink:

Juz widze ten bajzel w komentarzach - "RAI, ALO, MAS, HEI, HAM, KUB", "KUB jednak czwarty!", "Co sie stalo z bolidem Hamiltona?", "Czemu Robert jeszcze nie wyjechal z boksu?", "Ponownie skrzynia?" etc. :>
z

przecież jest chat ...
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Konrad

Post autor: Konrad » czw 19 lip, 2007 11:24

hideto pisze:
Konrad pisze:
cougar pisze:
Konrad pisze:Krotka pilka - Czy Administracja jest wstanie otworzyc ShoutBox do piatku rano(przed treningami)?
nie.
Przepraszam(y).

i tak jak zwykle na mnie będzie, ale tym razem to naprawdę nie moja wina...
Cougar nic sie nie stalo, moze powinienem zadac podobne pytanie dwa lub trzy dni temu :wink:

Juz widze ten bajzel w komentarzach - "RAI, ALO, MAS, HEI, HAM, KUB", "KUB jednak czwarty!", "Co sie stalo z bolidem Hamiltona?", "Czemu Robert jeszcze nie wyjechal z boksu?", "Ponownie skrzynia?" etc. :>
z

przecież jest chat ...
Hideto, chodzi Ci o ten czat, ktory nie dziala mi mimo zainstalowanej Javy i zaakceptowania okienka "apletu"?

Mam Windows ME i IE 6.0

Polchat "formula1.pl" natomiast dziala...

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » czw 19 lip, 2007 11:33

poprawią chłopaki Chat'a i będzie git :)
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

robertc
Posty: 323
Rejestracja: sob 23 cze, 2007 22:34

Post autor: robertc » czw 19 lip, 2007 22:06

Konrad pisze: Mam Windows ME i IE 6.0
Chciałbym przekazać ogromne wyrazy współczucia. Podaj numer konta, bo serce mi się kraja, że musisz używać ME. Może być XP Home? ;)

Konrad

Post autor: Konrad » pt 20 lip, 2007 10:47

robertc pisze:Może być XP Home? ;)
Doceniam Twoj gest, ale wolalbym XP Pro ;>

Nic dziwnego jak mam PII 233 Mhz i 96 mb pamieci RAM.

Oczywiscie Win XP pojdzie, ale bedzie sie cholernie mulil.

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » pt 20 lip, 2007 13:05

Konrad pisze:
robertc pisze:Może być XP Home? ;)
Doceniam Twoj gest, ale wolalbym XP Pro ;>

Nic dziwnego jak mam PII 233 Mhz i 96 mb pamieci RAM.

Oczywiscie Win XP pojdzie, ale bedzie sie cholernie mulil.
nie znasz li potęgi 233 megaherzów :lol:
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Konrad

Post autor: Konrad » pt 20 lip, 2007 15:10

hideto pisze:
Konrad pisze:
robertc pisze:Może być XP Home? ;)
Doceniam Twoj gest, ale wolalbym XP Pro ;>

Nic dziwnego jak mam PII 233 Mhz i 96 mb pamieci RAM.

Oczywiscie Win XP pojdzie, ale bedzie sie cholernie mulil.
nie znasz li potęgi 233 megaherzów :lol:
Hideto, zapewniam Cie, ze swietnie zapoznalem sie z ow potega ;>

Dlatego moimi ulubionymi "grami" sa Paint i Kalkulator :>

Zablokowany

Wróć do „Wszystko o serwisie i F1 Forum”