P4/5 Competizione rFactor

rFactor, F1 Challenge 99-02, F1-2002, GP4, itd... - czyli kącik domorosłego Schumachera ;-)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MtK
Posty: 1681
Rejestracja: czw 05 lip, 2007 12:51
Lokalizacja: Katowice
Kontakt:

P4/5 Competizione rFactor

Post autor: MtK » czw 05 kwie, 2012 16:21

Czy ktoś natrafił na mod do rF z tym samochodem?
Scuderia Ferrari Marlboro fan since 1996 MSC fan since 1994
Tak, chcę Hamiltona w Ferrari.

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » czw 05 kwie, 2012 18:11

a masz jakieś podstawy sądzić, że taki mod istnieje?

Awatar użytkownika
MtK
Posty: 1681
Rejestracja: czw 05 lip, 2007 12:51
Lokalizacja: Katowice
Kontakt:

Post autor: MtK » czw 05 kwie, 2012 20:14

jaro738, na ich fejscukowym profilu widziałem screen z jakiejś gry ale z opisu niewiele wynikało.
Scuderia Ferrari Marlboro fan since 1996 MSC fan since 1994
Tak, chcę Hamiltona w Ferrari.

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » czw 05 kwie, 2012 20:46

ich, tzn? ISI, rF, rF2?

Awatar użytkownika
MtK
Posty: 1681
Rejestracja: czw 05 lip, 2007 12:51
Lokalizacja: Katowice
Kontakt:

Post autor: MtK » pt 06 kwie, 2012 03:00

jaro738, Na profilu P 4/5 Competizione
Scuderia Ferrari Marlboro fan since 1996 MSC fan since 1994
Tak, chcę Hamiltona w Ferrari.

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » pt 06 kwie, 2012 03:06

http://www.assettocorsa.net/?lang=en

Zapewne niezwykle trudno było wpisać w google adres strony napisany na fotce.... kto by tam o tym pomyślał...
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

erum
Posty: 1
Rejestracja: pn 02 gru, 2013 08:41

Post autor: erum » pn 02 gru, 2013 08:43

Basshunter, gdy nie masz torów w 2011GA to wez se jakis tor w F1 99-02/SeasonData/Circuits/Australia/2002_albert_park i powinnien być plik .gdb.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Symulacje F1”