f1 deluxe 2010

rFactor, F1 Challenge 99-02, F1-2002, GP4, itd... - czyli kącik domorosłego Schumachera ;-)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
eVo^
Posty: 168
Rejestracja: pn 22 lut, 2010 15:32
Lokalizacja: niewielko-polska

f1 deluxe 2010

Post autor: eVo^ » wt 23 sie, 2011 14:57

Ostatnio ściągnąłem sobie grę f1 deluxe 2010 ale kiedy gram w mistrzostwa ,przy ładowaniu toru Spa wywala mnie do windowsa . Wie ktoś może o co chodzi ?Byłbym bardzo wdzięczny za jakaś wskazówke.

Luis Garcia
Posty: 11
Rejestracja: pt 19 sie, 2011 20:22

Post autor: Luis Garcia » wt 23 sie, 2011 15:12

Też tak miałem, pytałem się na paru innych forach ale nie wiedzieli co zrobić.
Aby mistrzostwa toczyły się dalej po prostu usunąłem ten tor z folderu z grą (SeasonData --> Circuits), a potem korzystałem z modów F1 Mania.

Ewentualnie może ten filmik Ci jeszcze pomoże, a w szczególności treść niektórych komentarzy:

http://www.youtube.com/watch?v=PGlEZV3MuGo

wasyl1
Posty: 32
Rejestracja: czw 23 kwie, 2009 14:07

Post autor: wasyl1 » śr 24 sie, 2011 07:32

Zobacz czy masz ten tor wpisany w pliku gdb :wink:

Basshunter
Posty: 38
Rejestracja: czw 01 lip, 2010 12:36

Post autor: Basshunter » pt 02 wrz, 2011 18:38

Mi też nie działa ten tor, w ogóle, natomiast na lepszym komputerze z Vistą nie ma problemów z nim problemów ale w mistrzostwach wywala już w Hiszpanii...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Symulacje F1”