f1 2002

rFactor, F1 Challenge 99-02, F1-2002, GP4, itd... - czyli kącik domorosłego Schumachera ;-)

Moderator: Moderatorzy

slu
Posty: 3
Rejestracja: śr 10 gru, 2008 19:01

f1 2002

Post autor: slu » czw 18 gru, 2008 12:35

Witam mam wielką proźbe czy mógłby mi ktoś dać linka do moda 2007 do gry f1 2002 i jakby setupy jakies były to tez bym był wdzięczny szukam już z 3 miesiące i niemoge znaleźć a i ktos podawał na jakims forum strone www.racesimulations.com weszłem nanią ale tam niemoge sie zarejestrować bo zeby móc sciągac trzeba sie tam zarejestrowac jak ktos wie gdzie mozna te żeczy sciągnąć niech da jakiś namiar.

k2juras
Posty: 2
Rejestracja: śr 24 sie, 2011 10:29

Post autor: k2juras » śr 24 sie, 2011 10:53

Mam ogromną prośbę do tych, co wiedzą!
Mam F1 2002 w obu wersjach. Demo ok. 53 Mb i pełna ok. 445 MB.
W wersji demo widok z kamery jest taki:

Obrazek

I ten widok mi pasuje.
Jednak w pełnej wersji widok z kamery jest fatalny:

Obrazek

Próbowałem wielokrotnie szukać w ustawieniach gry takiej opcji co by pozwoliła zmienić ten widok. Nie znalazłem.

Bardzo proszę o odpowiedź jak to przestawić i w którym miejscu.
Dziękuję za pomoc!

pozdrawiam, k2juras

Awatar użytkownika
jz10
Posty: 149
Rejestracja: sob 29 maja, 2010 22:20

Post autor: jz10 » śr 24 sie, 2011 11:17

nacisnij Insert, powinno pomoc

k2juras
Posty: 2
Rejestracja: śr 24 sie, 2011 10:29

Post autor: k2juras » śr 24 sie, 2011 11:41

W grze demo ten przycisk przełącza widok tak jak chciałem. Niestety w pełnej po przełączeniu zostaje tylko kontur kierownicy (w tym samym miejscu więc i tak chyba nic by z tego) a reszta bolidu znika.
Wygląda na to, że albo gra jest uszkodzona, albo złe są ustawienia wyświetlania gry, albo jeszcze coś jest wewnątrz gry poprzestawiane.

Dziękuję za pomoc!

pozdrawiam
===========================

Już po kłopocie. Sam sobie go zrobiłem. Z folderu SAVE usunąłem foldery z ustawieniami gry poprzednich jej użytkowników i usunąłem również pliki zawierające ustawienia wspólne dla wszystkich torów, które należą do gry, i których nie powinno się, jak się okazuje, usuwać. :)

pozdrawiam

Luis Garcia
Posty: 11
Rejestracja: pt 19 sie, 2011 20:22

Post autor: Luis Garcia » śr 24 sie, 2011 12:02

Po screenach widzę że masz angielską wersję, a więc zrób tak: Options --> Display i poszukaj Default view, tam pewnie masz ustawione na Cockpit, zmień na TV Cockpit i powinno być ok.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Symulacje F1”