GP Francji 22.06.2008
Moderator: Moderatorzy
GP Francji 22.06.2008
planuje w tym roku wybrać sie na GP Francji ale kompletnie jestem zielona jeśli chodzi o kupno biletów, transport i w ogóle wszystko to załatwianie :) Nie bardzo też znalazłam gdzieś opinie na temat tego GP, czy opłaca się pojechać akurat tam. Jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o pomoc. Dzięki z góry :)
no wlasnie ja tez sie podlacze do tego tematu
od jakiegos czasu mieszkam we francji i zastanawiam sie nad wyjazdem na GP bo mam tam tylko ok 200km tutaj mozna zamowic bilety http://www.gpfrancef1.com/tribunes.php ale szukam info od kogos kto juz tam byl i moglby podzielic sie swoja wiedza co i jak 
SUZUKI GS 500
Jak fajnie,że ktoś wreszcie napisał coś o GP Francji. Też wybieram się w tym roku,gdyż tylko ten termin mi odpowiada. Pytałam już na wielu forach,ale nikt jeszcze tam nie był :/
Całą stronke o Magny Cour juz przeczytałam,ale i tak nie wiem czy jest tam tak jak na innych torach,że jak się kupi 3 dniową wejściówkę to w czwartek można odwiedzić Pit'y.
Albo czy bez problemu mozna kupić bilety na miejscu,chociaż z tym chyba nie będzie problemu,bo w porównaniu z np. Monza to tu będzie ponad połowę mniej ludzi.
Jakie bilety kupujecie ?
Całą stronke o Magny Cour juz przeczytałam,ale i tak nie wiem czy jest tam tak jak na innych torach,że jak się kupi 3 dniową wejściówkę to w czwartek można odwiedzić Pit'y.
Albo czy bez problemu mozna kupić bilety na miejscu,chociaż z tym chyba nie będzie problemu,bo w porównaniu z np. Monza to tu będzie ponad połowę mniej ludzi.
Jakie bilety kupujecie ?