no na pewno najlepiej widać jeśli się stoi z przodu lub na jakimś wzniesieniu...adamtower pisze:Dziś wieczorem wyjzeżdżam na GP Węgier. Mam bilet na sektor stojący. Podpowiedzcie mi, jak to wygląda? gdzie najlepiej stanąć? gdzie jest najlepszy widok ? czy podczas wyścigu można przechodzić w różne miejsca toru ? czy sektory stojące są jakoś oddzielone ?
Kto jedzie na Hungaroring 2007?
Moderator: Moderatorzy
no dzięki.... :roll:Kamil F1 pisze:no na pewno najlepiej widać jeśli się stoi z przodu lub na jakimś wzniesieniu...adamtower pisze:Dziś wieczorem wyjzeżdżam na GP Węgier. Mam bilet na sektor stojący. Podpowiedzcie mi, jak to wygląda? gdzie najlepiej stanąć? gdzie jest najlepszy widok ? czy podczas wyścigu można przechodzić w różne miejsca toru ? czy sektory stojące są jakoś oddzielone ?
ale miałem na myśli bardziej obok jakiego sektoru, przy którym zakręcie....?
na Hungaro najlepiej wyprzeda się (o ile się wyprzedza a to rzadkość), na pierwszym zakręcie, ale drogo, myślę że koło szykany może być jeszcze ciekawieadamtower pisze:no dzięki.... :roll:Kamil F1 pisze:no na pewno najlepiej widać jeśli się stoi z przodu lub na jakimś wzniesieniu...adamtower pisze:Dziś wieczorem wyjzeżdżam na GP Węgier. Mam bilet na sektor stojący. Podpowiedzcie mi, jak to wygląda? gdzie najlepiej stanąć? gdzie jest najlepszy widok ? czy podczas wyścigu można przechodzić w różne miejsca toru ? czy sektory stojące są jakoś oddzielone ?
ale miałem na myśli bardziej obok jakiego sektoru, przy którym zakręcie....?
Hehe.... :DIsmola pisze:Rozwinięta relacja :D
No... W piątek byłem na torze od 7 rano. Kiedy wchodziłem na tor czułem się jak w jakimś śnie :lol: . Cały czas jeździłem na symulatorze TOYOTY aż do 9 (kolejka sie powiększała). Potem juz cały czas na trybunie. (wbiłem flagę i oglądałem co9 sie działo na torze).
W sobotę to samo co w piątek tylko, że kupiłem sobie o 13 koszulke i czapke BMW.
W niedziele było zaje...
Rano kiedy jechałem na tor, na autostradzie obok mnie jedzie Mario Theissen.
Jak go zobaczyłem z tatą to o mały włos byśmy do rowu wjechali.
:D Jechało z nim 3 mechników BMw (chyba)
Kiedy rozpoczął się wyścig była gorąca atmosfera. (obok mnie byli dwaj kibice McLarena i czterech Spykera :D) .
z czego wy się śmiejecie ?Ismola pisze:Czterech kibiców!? Myślałem, że na całym świecie jest około 10... :P
Sutil ma na pewno wielu fanów bo to nie jest wcale taki słaby kierowca jak wszyscy myślą...
a Sakon ma tych kibiców jeszcze więcej...
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
he, no świetnie było [;
ja kupiłem koszulkę nie bmw sauber, ale toyoty. :D na symulatorku też jeździłem, ale strasznie w ekranie się odbijało światło i trudno było obczaić gdzie są zakręty. [:
pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających z parkingu od razu po zakończeniu wyścigu w niedziele. <: a szczególnie stare czarne audi A4 KWI-xxxx które w szczycie chamstwa rysnęło mi zderzak w 2-miesięcznym autku. ale to taka dodatkowa atrakcja. (: w ogóle wyjazd był przedni. jak puścili nas tymi polami. pzdr jeszcze raz dla gnijących w korkach od czarnej avensis.
a za rok powtórka. :mrgreen:
ja kupiłem koszulkę nie bmw sauber, ale toyoty. :D na symulatorku też jeździłem, ale strasznie w ekranie się odbijało światło i trudno było obczaić gdzie są zakręty. [:
pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających z parkingu od razu po zakończeniu wyścigu w niedziele. <: a szczególnie stare czarne audi A4 KWI-xxxx które w szczycie chamstwa rysnęło mi zderzak w 2-miesięcznym autku. ale to taka dodatkowa atrakcja. (: w ogóle wyjazd był przedni. jak puścili nas tymi polami. pzdr jeszcze raz dla gnijących w korkach od czarnej avensis.
a za rok powtórka. :mrgreen:
Cześć wszystkim.
Mam takie pytanko - takie ogólne pytanko odnośnie wyjazdów na GP na przykładzie Węgier - widze,że piszecie tutaj, że aby zająć sobie dobre miejsce trzeba być na torze już o 6 rano - moje pytanko - czy jeśli wykupuje się bilet Super Gold - który ma już przypisane miejsce na cały weekend GP czy również trzeba być tak wcześnie?
I jeszcze jedno pytanko - jaki bilet upoważnia do wejścia do pitów ?
Czy jest to tylko ViP F1 Paddok Club?
Mam takie pytanko - takie ogólne pytanko odnośnie wyjazdów na GP na przykładzie Węgier - widze,że piszecie tutaj, że aby zająć sobie dobre miejsce trzeba być na torze już o 6 rano - moje pytanko - czy jeśli wykupuje się bilet Super Gold - który ma już przypisane miejsce na cały weekend GP czy również trzeba być tak wcześnie?
I jeszcze jedno pytanko - jaki bilet upoważnia do wejścia do pitów ?
Czy jest to tylko ViP F1 Paddok Club?