GP Węgier 2008
Moderator: Moderatorzy
-
Chciałbym się zapytać jak długo trwa operacja przelewania pieniędzy z karty kredytowej podczas kupowania biletów na hungaroinfo.com i po jakim czasie przesyłany jest voucher? Jak długo to może trwać? Bilety zamawiam już dziś i do odebrania będą w kasach Hungaroringu po okazaniu dowodu tożsamości i vouchera.
Podbno jest rozsylany w formacie elektronicznym ..... bilety zamawialem 1.06, a voucher podobno powinien byc wyslany do konca tygodnia ..... jestem prawde mowiac troche poddenerowowany ......Wojtek4815 pisze:Chciałbym się zapytać jak długo trwa operacja przelewania pieniędzy z karty kredytowej podczas kupowania biletów na hungaroinfo.com i po jakim czasie przesyłany jest voucher? Jak długo to może trwać? Bilety zamawiam już dziś i do odebrania będą w kasach Hungaroringu po okazaniu dowodu tożsamości i vouchera.
Ja dostalem wszystko tego samego dnia, w ktorym dokonalem transakcji tzn:mwar pisze:Podbno jest rozsylany w formacie elektronicznym ..... bilety zamawialem 1.06, a voucher podobno powinien byc wyslany do konca tygodnia ..... jestem prawde mowiac troche poddenerowowany ......Wojtek4815 pisze:Chciałbym się zapytać jak długo trwa operacja przelewania pieniędzy z karty kredytowej podczas kupowania biletów na hungaroinfo.com i po jakim czasie przesyłany jest voucher? Jak długo to może trwać? Bilety zamawiam już dziś i do odebrania będą w kasach Hungaroringu po okazaniu dowodu tożsamości i vouchera.
-potwierdzenie zlozenia zamowienia na bilety (od razu pojawil sie na mailu w postaci pliku pdf)
-rachunek potwierdzajacy pobranie pieniedzy z mojej karty kredytowej (rowniez pdf)
gocoj pisze:Ja dostalem wszystko tego samego dnia, w ktorym dokonalem transakcji tzn:mwar pisze:Podbno jest rozsylany w formacie elektronicznym ..... bilety zamawialem 1.06, a voucher podobno powinien byc wyslany do konca tygodnia ..... jestem prawde mowiac troche poddenerowowany ......Wojtek4815 pisze:Chciałbym się zapytać jak długo trwa operacja przelewania pieniędzy z karty kredytowej podczas kupowania biletów na hungaroinfo.com i po jakim czasie przesyłany jest voucher? Jak długo to może trwać? Bilety zamawiam już dziś i do odebrania będą w kasach Hungaroringu po okazaniu dowodu tożsamości i vouchera.
-potwierdzenie zlozenia zamowienia na bilety (od razu pojawil sie na mailu w postaci pliku pdf)
-rachunek potwierdzajacy pobranie pieniedzy z mojej karty kredytowej (rowniez pdf)
ale to nie jest voucher na podstawie ktorego pobierasz bilet przy kasie (pisze o opcji odbioru na torze) ...
to jest odpowiedz od nich:
"For tickets pick up at Hungaroring, you will receive an info-mail
and
a seperate ticket voucher per mail as a pdf document approx. 2
weeks before
the event.
Tickets can be picked up only with that voucher and a personal ID!"
-
Kolego ja zamawiałem bilecik, wprawdzie już drugi w niedzielę a dziś już Pan z UPS zawitał z biletami pod me drzwi.Wojtek4815 pisze:Mam pytanie. Czy teraz podczas logowania [żeby doszedł voucher] musi być zaznaczona opcja "Darmowego Serwisu Bonowego"?? Jeśli płace nie swoją kartą kredytową to co musze wpisać w kwestionariuszu żeby pod koniec wysyłania zamówienia nie wyskakiwał mi błąd?
Voucher to jest elektroniczny bilet jak w wypadku biletu na samolot. Jeśli będą pewni, że nie się nie wyrobią z przesłaniem Ci normalnego biletu to wyślą voucher, który wymienisz na miejscu i otrzymasz wszystkie dodatki:)
Tak więc się nie martw i zamawiaj.
P.S. Jeśli płacisz kartą ew. otrzymasz zwrot za przesyłkę.
Pozdrawiam i do zobaczenia na Torze:D
Robert Kubica -> Przyszłością Ferrari
Po raz pierwszy wybieram się na GP.
Bilety zamówiłem w sobotę a wczoraj uprzejmy pan z UPS mi je wręczył.
Pytania do bywalców:
1. Dotyczy numeracji miejsc na trubunach.
Czy jeśli mam bilety na trybunę Family (silver4) w rzędzie nr 1 to czy będą to miejsca najniżej położone czy najwyżej na tej trubunie. Na innych trubunach pewnie obowiązuje ta sama zasada.
2. Tak jak pisałem mam miejscówki na trubunie. O której tak rozsądnie najpóźniej należałoby zająć miejsce na trybunie. Będę tam z 6-cio letnim synem (wielkim fanem F1), więc nie mogę sobie pozwolić by zjawić się tam o np. 9:00 , bo on pewnie nie wytrzymałby do 16:00.
3. Jak się zabezpieczacie przed deszczem. Czy mozna wnieść parasol?
4. Czy można wnieść wodę mineralną i jak dużą.
Pozdrawiam i do zobaczenia na Torze.
Bilety zamówiłem w sobotę a wczoraj uprzejmy pan z UPS mi je wręczył.
Pytania do bywalców:
1. Dotyczy numeracji miejsc na trubunach.
Czy jeśli mam bilety na trybunę Family (silver4) w rzędzie nr 1 to czy będą to miejsca najniżej położone czy najwyżej na tej trubunie. Na innych trubunach pewnie obowiązuje ta sama zasada.
2. Tak jak pisałem mam miejscówki na trubunie. O której tak rozsądnie najpóźniej należałoby zająć miejsce na trybunie. Będę tam z 6-cio letnim synem (wielkim fanem F1), więc nie mogę sobie pozwolić by zjawić się tam o np. 9:00 , bo on pewnie nie wytrzymałby do 16:00.
3. Jak się zabezpieczacie przed deszczem. Czy mozna wnieść parasol?
4. Czy można wnieść wodę mineralną i jak dużą.
Pozdrawiam i do zobaczenia na Torze.
Najniżej.bobofruit pisze:w rzędzie nr 1 to czy będą to miejsca najniżej położone czy najwyżej na tej trubunie
No to wszystko zależy od tego co chcesz zobaczyć - w rozkładzie jazdy jest wszystko wypisane, o której godzinie co jeździ, więc najlepiej wybrać sobie co pasuje. A i zawsze można przecież wyjść w trakcie i wrócić.bobofruit pisze:O której tak rozsądnie najpóźniej należałoby zająć miejsce na trybunie.
Oficjalnie parasola chyba nie, ale tam na bilecie powinno wszystko pisać co można a co nie. Wodę można, byleby nie w szklanej butelce.bobofruit pisze:3. Jak się zabezpieczacie przed deszczem. Czy mozna wnieść parasol? 4. Czy można wnieść wodę mineralną i jak dużą.
Zwyciężają tylko tacy, którzy nie tracą wiary.
-
Cena to 50 € za weekend lub 40 € za pojedynczy dzien. Fajna sprawa i na prawde duzo mozna zobaczyc na tym. Na youtube'ie jest kilka filmikow demonstrujacych dzialanie tego sprzetu. Osobiscie wypozyczalem 2 razy i polecamKayo pisze: Orientujesz się może w cenie tej "zabawki"?
Mam pytanie. Gdyż wolę się upewnić. Panie Michale, czy naprawdę można wnosić krzesełka?michal_krasnik pisze:
To jak można wnosić krzesełka to prawie trybuna . . . Ale w czasie wyścigu chyba każdy stoi ?
Czy, ktoś (tylko błagam o rzetelność!) mógłby napisać co można, a czego nie można wnieść na miejsca "trawnikowe"? Proszę się nie ograniczać i pisać o wszystkim. Wolę być po prostu pewna.
Z góry serdecznie dziękuję.
Na miejsca jak to mówisz trawkowe można wnieść to co na zwykłą trybune, a może i nawet więcej z prostego powodu - żeby wejść na trawke, musisz wejść przez główną bramę na tor (tzn jest ich kilka) i tam raz sprawdzają co masz w plecaku a raz nie, to różnie bywa - szczególnie jak więcej ludzi jest to im sie mniej chce. Po wejściu na tor, jesteś na tzw trawce i koniec, a żeby wejść na trybune, musisz najpierw wejść na teren 'trawkowy' w ten sam sposób, a potem dopiero masz drugie wejście na każdą trybunę z osobna, gdzie podobnież, czasami sprawdzą co masz a czasami nie.
Ostatnio zmieniony ndz 19 lip, 2009 16:54 przez del, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyciężają tylko tacy, którzy nie tracą wiary.
Ale można płacić kartą, co często bardziej się opłaca niż wymiana waluty w kantorze :)Powervip pisze:Hmmm... ja proponuje wziąść Forinty i Euro, na torze możesz kupić wszystko w Euro, jednak na mieście nie często spotyka się sklepy w których można coś kupuić w Euro... za hotel też prawdopodobnie można płacić w najpardziej popularnej wlucie w UE :D
w kantorze kolo stwierdził ze najkozystniej zamienic u nas PLN na EUR i w sumie na granicy kupić za to Forinty...Słyszałem taka wersje kilka razy, dla tego biore karte ( w razie W) i EURO. A jak na tym wyjde napisze po GP :mrgreen:xandi pisze:Ale można płacić kartą, co często bardziej się opłaca niż wymiana waluty w kantorze
-
A tu poradnik dla wyjeżdżających na GP Węgier (z 2007 wprawdzie, ale może kilka informacji się przyda)
http://www.f1.v10.pl/Grand,Prix,Wegier, ... ,2608.html
Do zobaczenia na torze! ;D
http://www.f1.v10.pl/Grand,Prix,Wegier, ... ,2608.html
Do zobaczenia na torze! ;D
Boorfree Forum!
mam pytanko ile kosztuje na torze i poza torem w jakis normalnych sklepach np. piwo i coca cola?? bo nie wiem ile zabrac ze soba forintow!
drugie pytanko czy jak mam bilet na trybune brazowa na caly weekend czy moge w piatek na treningi wejsc sobie na przyklad na trybune gold przy starcie?? czy tylko moge siedziec tam gdzie mam bilet , czy mozna chodzic po calym torze na kazda trybune??
dzieki za informacjie
drugie pytanko czy jak mam bilet na trybune brazowa na caly weekend czy moge w piatek na treningi wejsc sobie na przyklad na trybune gold przy starcie?? czy tylko moge siedziec tam gdzie mam bilet , czy mozna chodzic po calym torze na kazda trybune??
dzieki za informacjie