Przed GP San Marino

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Miszczuk
Posty: 739
Rejestracja: wt 07 sie, 2007 11:42
Lokalizacja: Kowary

Przed GP San Marino

Post autor: Miszczuk » wt 23 wrz, 2008 23:02

Termin 4-5 październik


Tor to pobrania z:
http://www.f1league.pl/download/Tory/

Ten z track packa nie działa poprawnie.

Awatar użytkownika
del
Posty: 2343
Rejestracja: sob 13 maja, 2006 00:02
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: del » wt 23 wrz, 2008 23:06

Znaczy sie jak nie z trackpacka to jedziemy na tym ta http://www.f1league.pl/download/Tory/Im ... 0_Anon.rar
Zwyciężają tylko tacy, którzy nie tracą wiary.

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » wt 23 wrz, 2008 23:06

Jak to z trackpacka nie działa poprawnie? Mi i Chipicie działa wszystko ok...?

Awatar użytkownika
Venceremos
Posty: 2020
Rejestracja: wt 01 sie, 2006 12:05
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: Venceremos » wt 23 wrz, 2008 23:52

Ismola pisze:Jak to z trackpacka nie działa poprawnie? Mi i Chipicie działa wszystko ok...?
Na serwerze nie chciał się załadować. To jest jednak ten sam tor. Na cele trackpacka Hideto zmienił jedynie plik z nazwą i opisem.
"Formula 1 is not a sport" - Jedyna rozsądna wypowiedź Alonso :D

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » śr 24 wrz, 2008 09:50

i dlatego trackpack powoduje mismathe, należy usunąć go ze swojego rFactora.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » śr 24 wrz, 2008 13:37

Cały trackpack?

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » śr 24 wrz, 2008 13:41

tak, to są tylko pozmieniane nazwy i folder wyświetlania w rF, przez to są mismatche względem oryginalnych torów. F1L używa połowy tych samych torów i szkoda miejsce marnować.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » pt 26 wrz, 2008 17:45

Mam propozycję, żeby wszyscy, który wezmą udział w GP wpisali się w tym temacie, będziemy orientacyjnie wiedzieć, jaka może być frekwencja. Ja będę.

Awatar użytkownika
Rieston
Posty: 109
Rejestracja: wt 19 sie, 2008 10:24

Post autor: Rieston » pt 26 wrz, 2008 20:24

Ja tez bede :razz:

Awatar użytkownika
Zeid
Posty: 441
Rejestracja: pt 21 wrz, 2007 18:06
Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk

Post autor: Zeid » pt 26 wrz, 2008 23:03

Raczej bede.

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » sob 27 wrz, 2008 09:47

I ja też będę o ile mnie z serwera Venca nie będzie dalej wywalać.
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 27 wrz, 2008 09:54

Będę !

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 27 wrz, 2008 10:09

Taka jeszcze jedna uwaga: na serwerze u Venca są do dyspozycji bolidy GP2_06, które (tak mi się wydaje) mają stare opony, te nowe od yarpena inaczej się nagrzewają, chyba warto to zmienić.

Awatar użytkownika
Venceremos
Posty: 2020
Rejestracja: wt 01 sie, 2006 12:05
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: Venceremos » sob 27 wrz, 2008 10:47

gootek pisze:Taka jeszcze jedna uwaga: na serwerze u Venca są do dyspozycji bolidy GP2_06, które (tak mi się wydaje) mają stare opony, te nowe od yarpena inaczej się nagrzewają, chyba warto to zmienić.
Masz mismatch? Bo jeżeli nie to znaczy, że są te same opony co u Ciebie.
"Formula 1 is not a sport" - Jedyna rozsądna wypowiedź Alonso :D

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 27 wrz, 2008 11:05

Gootek... Też miałem takie wrażenie... Po prostu musiałem poczekać aż nikogo nie będzie na serwerze i przygotować Setup :D

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 27 wrz, 2008 12:09

Venceremos pisze: Masz mismatch? Bo jeżeli nie to znaczy, że są te same opony co u Ciebie.
Nie mam mismatchy, ale zauważyłem, że na tym samym secie (po zmianie nazwy bolidu w pliku seta) w GP2_06 i GP2_06F1L opony nagrzewają się inaczej, szczególnie tylne mają dużo niższą temperaturę jeśli jadę w GP2_06F1L setupem zrobionym na zwykłe GP2_06.

Awatar użytkownika
Venceremos
Posty: 2020
Rejestracja: wt 01 sie, 2006 12:05
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: Venceremos » sob 27 wrz, 2008 12:28

gootek pisze:
Venceremos pisze: Masz mismatch? Bo jeżeli nie to znaczy, że są te same opony co u Ciebie.
Nie mam mismatchy, ale zauważyłem, że na tym samym secie (po zmianie nazwy bolidu w pliku seta) w GP2_06 i GP2_06F1L opony nagrzewają się inaczej, szczególnie tylne mają dużo niższą temperaturę jeśli jadę w GP2_06F1L setupem zrobionym na zwykłe GP2_06.
No raczej... w końcu po coś ta nasza poprawka z oponami była. Problem w tym, że na GP2 2006 bez wgranej poprawki GP2_06F1L nie podłączysz się do serwera bez mismatchy.
"Formula 1 is not a sport" - Jedyna rozsądna wypowiedź Alonso :D

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 27 wrz, 2008 12:30

Venceremos pisze: No raczej... w końcu po coś ta nasza poprawka z oponami była. Problem w tym, że na GP2 2006 bez wgranej poprawki GP2_06F1L nie podłączysz się do serwera bez mismatchy.
Ja poprawkę mam :P Chodzi o to, że jak jadę offline to mam GP2_06F1L, a na serwerze jest GP2_06! Bez F1L!

Awatar użytkownika
Miszczuk
Posty: 739
Rejestracja: wt 07 sie, 2007 11:42
Lokalizacja: Kowary

Post autor: Miszczuk » śr 01 paź, 2008 22:04

Przypominam o zakazie używania TV Style oraz spottera! Odinstalować!

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » śr 01 paź, 2008 23:44

Ja od razu powiem, żeby potem nie było - będę, o ile do tego czasu komp wróci z naprawy... Jeśli nie to nie pojadę. :(
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
vilart
Posty: 218
Rejestracja: wt 11 gru, 2007 17:24
Lokalizacja: Jelenia Gora
Kontakt:

Post autor: vilart » czw 02 paź, 2008 13:02

Trzeba samemu kompa naprawiać ;)
If everything seems under control, you're not going fast enough

Awatar użytkownika
Chipita
Posty: 2345
Rejestracja: pn 22 paź, 2007 16:10
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Chipita » czw 02 paź, 2008 13:06

Przy takim "magicznym" kompie samemu się nie da... Nawet z Vencem przez GG, gdy on nie może zobaczyć dokładnie się nie da i dalej nie działa... :/
ESPAÑA !!!

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » czw 02 paź, 2008 18:59

A jak to wyrzucić ? :D

Awatar użytkownika
Miszczuk
Posty: 739
Rejestracja: wt 07 sie, 2007 11:42
Lokalizacja: Kowary

Post autor: Miszczuk » czw 02 paź, 2008 20:48

Panel Sterowania --> Dodaj/Usuń --> tam są takie dwie fajne pozycje - dasz radę :razz:

Awatar użytkownika
Zeid
Posty: 441
Rejestracja: pt 21 wrz, 2007 18:06
Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk

Post autor: Zeid » czw 02 paź, 2008 20:51

Odinstalowałem to ale nadal mam w grze ;) będę musiał poszukać w jakimś pliku

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » czw 02 paź, 2008 20:54

Chyba już... A da się to jakoś w Log'ach sprawdzić? Bo się boję, żeby potem jaj nie było... :P
I jeszcze jedno, jaki jest w końcu serwer TeamSpeaka i jakie są zasady korzystanie z niego podczas GP ?

Awatar użytkownika
del
Posty: 2343
Rejestracja: sob 13 maja, 2006 00:02
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: del » czw 02 paź, 2008 20:57

To znaczy że nie odinstalowywałeś ;) Tvstyles to był folder, wejdź i tam będzie uninstal. Ogólnie gdzieś w katalogu rF musi być. Ostatecznie zwyczajne wywalenie tego też będzie działać raczej :)
Zwyciężają tylko tacy, którzy nie tracą wiary.

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » czw 02 paź, 2008 20:58

TvStyle odinstalowałem ;) bardziej martwiłem się o Spottera :P A wracając do TS... Są jakieś konkretne zasady?

netrush
Posty: 265
Rejestracja: czw 19 kwie, 2007 13:06
Lokalizacja: z Paddocku

Post autor: netrush » czw 02 paź, 2008 21:01

oczywiście że są, nieseplenić, nie przeklinać, nieopowiadać dowcipów podczas qualu :)

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » czw 02 paź, 2008 21:03

Ale mogę sobie rozmawiać z innymi kierowcami nawet podczas Race?

Zablokowany

Wróć do „Wyścigi”