GP Bahrajnu - sezon letni

Moderator: Moderatorzy

Czy będziesz na wyścigu?

TAK
16
59%
NIE
11
41%
 
Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 21 cze, 2008 10:58

Mi też układ niedziela i poniedziałek nie odpowiada, a co do przygotowań, to że wyścig ma być dzisiaj i jutro to wiadomo już od dosyć dawna...

Awatar użytkownika
Zeid
Posty: 441
Rejestracja: pt 21 wrz, 2007 18:06
Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk

Post autor: Zeid » sob 21 cze, 2008 11:02

to ze mialem wczoraj obrone tez wiedzialem od dawna wiec wolałem się na nią przygotować

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 21 cze, 2008 11:34

Ja wole jechać dzisiaj, ale jak wolicie...

Awatar użytkownika
Krystik27
Posty: 682
Rejestracja: czw 23 sie, 2007 11:11
Lokalizacja: Za...dupie :)
Kontakt:

Post autor: Krystik27 » sob 21 cze, 2008 11:36

Ismola pisze:Ja wole jechać dzisiaj, ale jak wolicie...
ja też wolę jechać dzisiaj, mimo że nie jestem przygotowany do wyścigu :wink:

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 21 cze, 2008 11:53

ale ja to jestem dobry.... cały czas byłem przekonany, że statrujemy za tydzień :D Teraz to ja mimo, że zrobiem dużo kółek nie jestem rzygotowany, bo ten mod ni w ząb ni w łeb mi nie pasuje :)

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » sob 21 cze, 2008 12:13

gootek, ja myślałem, że dzisiaj nie będę miał czasu, ale chyba jednak będę miał.

Zeid, rozumiem, że mamy gratulować :P
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 21 cze, 2008 12:39

No OK, to kiedy robimy te wyścigi?

Rubiq
Posty: 39
Rejestracja: ndz 16 gru, 2007 15:08
Kontakt:

Post autor: Rubiq » sob 21 cze, 2008 13:11

Ej no, teraz termin zmieniać? Ja już sobie wszystko ustawiłem żeby być na obu wyścigach, ale cóż - zrobicie jak chcecie.

Awatar użytkownika
RafaeL
Posty: 16
Rejestracja: pt 14 wrz, 2007 21:23
Lokalizacja: Z kontowni

Post autor: RafaeL » sob 21 cze, 2008 13:25

Ja dzisiaj nie bede bo ide na ślub, wczoraj się o tym dowiedziałem. Ale jutro będe :grin:
Niiiiik Hajsfeld, bleee

Awatar użytkownika
Zeid
Posty: 441
Rejestracja: pt 21 wrz, 2007 18:06
Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk

Post autor: Zeid » sob 21 cze, 2008 14:49

yarpen.zirgin pisze: Zeid, rozumiem, że mamy gratulować :P
jak najbardziej można :)

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » sob 21 cze, 2008 15:19

Dobra, jedziemy dzisiaj i ch**

Rozumiem, że nie mam się w quali pokazywać. W końcu z pitlane wyjeżdżamy.

PS: A zmienił ktoś czas oczekiwania na zielone światło? Bo jak nie, to ruszam z ostatniego miejsca a nie z pitlane.
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

Awatar użytkownika
qwert
Posty: 289
Rejestracja: pt 03 sie, 2007 22:29
Lokalizacja: Olsztyn

Post autor: qwert » sob 21 cze, 2008 15:33

Ja jeszcze chciałbym się upewnić. Czy na pewno w wyścigu zużycie opon i paliwa będzie x2? W tej chwili na serwerze paliwo ustawione jest na normal, nie wiem jak z oponami. Może to w jakiś sposób wprowadzać w błąd, część graczy może być tego nieświadoma i potem będzie rozpacz jak paliwa zabraknie, albo oponki nie wytrzymają. :P

I jeszcze jedno. Prawdopodobnie pojawię się na wyścigu i teraz też nie wiem skąd mam startować. Ani ja początkujący, ani zaawansowany. Myślę, że najlepszym wyjściem będzie jak wystartuję z końca stawki, ale nie z pitlane. W takim wypadku rozumiem, że na qualu nie musiałbym się pojawiać?
Jeżeli są jakieś zastrzeżenia to pisać. ;)

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 21 cze, 2008 19:21

Yarpen!! Właśnie o to chodzi!! Że masz 40sekund czekać na tym pit lane

[ Dodano: Sob 21 Cze, 08 20:21 ]
Inaczej F1L w ogóle nie jedzie

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 21 cze, 2008 19:22

Ja pewnie też z pit lane? ;)

Jak to jest z startem z pitlane? Samo mnie ustawi tak jaka na polach startowych, czy będe musiał sam wyjechaci się ustawić?

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » sob 21 cze, 2008 19:27

Ismola, pocałuj mnie w moją włochatą dupę :P

Nie macie się co martwić, nie umiem zrobić tutaj czystego kółka, opony się przegrzewają i nie wiem co z tym zrobić.
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

Rubiq
Posty: 39
Rejestracja: ndz 16 gru, 2007 15:08
Kontakt:

Post autor: Rubiq » sob 21 cze, 2008 19:30

Po upływie czasu sam wyjeżdżasz z boksów i ustawiasz się przy światłach. Aha i mała prośba - naprawdę, pozycja w pit lane nie ma za dużego znaczenia.... Stańmy gęsiego, w żadnym wypadku nie ustawiajmy się obok siebie. :smile:

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 21 cze, 2008 19:30

Yarpen nie jesteś kierowcą GP2L i po prostu Cie nie puścimy razem z nami z miejsca startowego, bo to nie ma sensu... Myślę, że kierowcy GP2 sie ze mną zgodzą... Nawet piotrek sie zgadza na start z pit lane, a (wybacz piotrek) jest troszke gorszy niż ty...

j4c3k1988
Posty: 67
Rejestracja: ndz 30 gru, 2007 14:34

Post autor: j4c3k1988 » sob 21 cze, 2008 19:32

Na ile okrazen jest zaplanowany wyscig?

Awatar użytkownika
vilart
Posty: 218
Rejestracja: wt 11 gru, 2007 17:24
Lokalizacja: Jelenia Gora
Kontakt:

Post autor: vilart » sob 21 cze, 2008 19:33

to zapowiada się ładna kolejka przy wyjeździe z pitu :P

Edit :

25 okrążeń, w pierwszym poście jest
If everything seems under control, you're not going fast enough

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » sob 21 cze, 2008 19:34

j4c3k1988, pierwsza strona tematu, a dokłądniej pierwszy post
WYŚCIG DŁUGI - 25 okrążeń
SPRINT - 17 okrążeń

j4c3k1988
Posty: 67
Rejestracja: ndz 30 gru, 2007 14:34

Post autor: j4c3k1988 » sob 21 cze, 2008 19:36

Dzieki, czytalem jakis czas temu 1 str., widocznie uwagi nie zwrocilem.

Rubiq
Posty: 39
Rejestracja: ndz 16 gru, 2007 15:08
Kontakt:

Post autor: Rubiq » sob 21 cze, 2008 19:40

vilart pisze:to zapowiada się ładna kolejka przy wyjeździe z pitu
Żeby nikt się w Hamiltona nie bawił.... :twisted:

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 21 cze, 2008 21:29

MIAŁEM POLE POSITION!!!!!!

Czyli 3 + 1 pkt za wyścig... Tragicznie jechałem...

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 21 cze, 2008 21:33

Po uszkodzeniu tylnego skrzydła jechało się fatalnie... dałem sobie siana. W ógóle ten mod mi nie pasuje siedzialem nad dyferem kupe czasu i dalej 0 postępu. Sorry rubiq za te 2 kontakty, za pierwszym razem broniłem się przed spinem, za drugim próbowałem wyprzedzić troche zbyt optymistycznie. Jednym slowem tragedia

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 21 cze, 2008 21:36

Piotrek15 pisze:Po uszkodzeniu tylnego skrzydła jechało się fatalnie...
Coś o tym wiem... Dzięki Ismola, jedź tak długo w tunelu aerodynamicznym zawodnika, którego chcesz wyprzedzić, jak w moim, to więcej osób Ci podziękuje.

Awatar użytkownika
czarinio
Posty: 6
Rejestracja: śr 08 sie, 2007 11:00
Lokalizacja: Szczecinek
Kontakt:

Post autor: czarinio » sob 21 cze, 2008 21:39

Ismola pisze:MIAŁEM POLE POSITION!!!!!!
Jesli mozna wiedziec z jakim czasem ?
Ostatnio zmieniony sob 21 cze, 2008 21:40 przez czarinio, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozwijający się "Driver" :-)

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 21 cze, 2008 21:39

gootek, nie moja wina, że jechałeś slalomem

Awatar użytkownika
gootek
Posty: 784
Rejestracja: pt 08 lut, 2008 10:09
Lokalizacja: Dolnośląskie

Post autor: gootek » sob 21 cze, 2008 21:46

Ismola pisze:gootek, nie moja wina, że jechałeś slalomem
Jeśli skręciłem ze 2 razy na początku prostej, a zrobiłeś mi Hammiltona w połowie prostej, to moja wina, a Ty to slalomem nazywasz, to nie wiem, czy mówimy o tym samym wyścigu. Nieistotne: P5 w pierwszym wyścigu to i tak dla mnie sukces :P

Awatar użytkownika
Ismola
Posty: 2705
Rejestracja: sob 30 wrz, 2006 15:01
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Ismola » sob 21 cze, 2008 21:54

gootek nie trzymałeś się lewej strony, zostawiłeś mi tam miejsce, więc jechałem, a ty po prostu nie patrzyłeś w lusterka

Rubiq
Posty: 39
Rejestracja: ndz 16 gru, 2007 15:08
Kontakt:

Post autor: Rubiq » sob 21 cze, 2008 21:55

czarinio pisze:Jesli mozna wiedziec z jakim czasem ?
1.45 coś, ale w qualu jechali tylko kierowcy GP2L - reszta jechała z boksu. FL w wyścigu zrobił Jacek - 1.43.9, potem byłem ja - 1.43.2, a potem ICEman z jakimś niskim 1.44.

Zablokowany

Wróć do „Wyścigi”