Kwalifikacje GP: Niemiec

Moderator: Moderatorzy

netrush
Posty: 265
Rejestracja: czw 19 kwie, 2007 13:06
Lokalizacja: z Paddocku

Kwalifikacje GP: Niemiec

Post autor: netrush » sob 15 gru, 2007 20:06

godz: 20:30
ip: 153.19.217.215

serwer online

Awatar użytkownika
Krystik27
Posty: 682
Rejestracja: czw 23 sie, 2007 11:11
Lokalizacja: Za...dupie :)
Kontakt:

Post autor: Krystik27 » sob 15 gru, 2007 20:08

ej poczekajcie na mnie do 20:40, plisss

netrush
Posty: 265
Rejestracja: czw 19 kwie, 2007 13:06
Lokalizacja: z Paddocku

Post autor: netrush » sob 15 gru, 2007 20:51

Obrazek

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 15 gru, 2007 22:19

słabiutko mi poszło, czasami kręciłem 45.700 a teraz taki słaby czas, przynajmniej xcore mogłem wyprzedzic . Ale w wyścigu 4 miejsce jest w moim zasięgu wyżej nie ma szans yarpen, venc i net są nie do doścignięcia

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » sob 15 gru, 2007 22:39

a ja jestem wkurzony bo gdyby nie to że Venc mnie z zawodów wyeliminował to miałbym P3...
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

netrush
Posty: 265
Rejestracja: czw 19 kwie, 2007 13:06
Lokalizacja: z Paddocku

Post autor: netrush » sob 15 gru, 2007 23:02

na treningu przed, miałem 0,1 sek lepiej :D zato yarpen prawie 0,4 :p

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 15 gru, 2007 23:08

szykuje sie ciekawy wyścig, każda setna sekundy bedzie sie liczyc. TYLKO NA T1 UWAŻAJCIE PROSZĘ :!: (ja też postaram się uważac :) ). Tu naszczęscie jest szeroki tor, o kraksę także trudno bo nie ma w co walnąc, ale już sobie wyobrażam co będzie na Monaco na Sainte Devote...

Awatar użytkownika
Venceremos
Posty: 2020
Rejestracja: wt 01 sie, 2006 12:05
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: Venceremos » ndz 16 gru, 2007 00:07

hideto pisze:a ja jestem wkurzony bo gdyby nie to że Venc mnie z zawodów wyeliminował to miałbym P3...
Proponuję, żebyś jutro przed wyścigiem pojechał swoje kółko kwalifikacyjne. Niestety nie było mnie przy komputerze, a zapomniałem postawić hamachi. Wina leży więc całkowicie po mojej stronie.
"Formula 1 is not a sport" - Jedyna rozsądna wypowiedź Alonso :D

Awatar użytkownika
Ciachu
Posty: 8
Rejestracja: czw 25 paź, 2007 21:06
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Ciachu » ndz 16 gru, 2007 08:11

Gdyby nie ten spin na T1 bym miał może 46.4xx bo zapomniałem zmienić docisk a tak to bedę musiał stratować z dalszej pozycji

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » ndz 16 gru, 2007 09:25

Piotrek15 pisze:słabiutko mi poszło, czasami kręciłem 45.700 a teraz taki słaby czas, przynajmniej xcore mogłem wyprzedzic . Ale w wyścigu 4 miejsce jest w moim zasięgu wyżej nie ma szans yarpen, venc i net są nie do doścignięcia
Oj gdybym ja pojechał kółko takie co kręciłęm popołudniu to byś sie zdziwił :D
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » ndz 16 gru, 2007 11:44

Xcore pisze:
Piotrek15 pisze:słabiutko mi poszło, czasami kręciłem 45.700 a teraz taki słaby czas, przynajmniej xcore mogłem wyprzedzic . Ale w wyścigu 4 miejsce jest w moim zasięgu wyżej nie ma szans yarpen, venc i net są nie do doścignięcia
Oj gdybym ja pojechał kółko takie co kręciłęm popołudniu to byś sie zdziwił :D
ale w wyścigu po qualu dostawaliście ode mnie baty, ale mimo to jechałem średnim tempem, tylko po pit stopie net mi padł na 2h :mrgreen:

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » ndz 16 gru, 2007 12:07

Teraz tak samo jak jechałem przed chwilą nie mogłem dobrego czasu ustanowić ;( a wcześniej na softach zrobiłem 45:270
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

netrush
Posty: 265
Rejestracja: czw 19 kwie, 2007 13:06
Lokalizacja: z Paddocku

Post autor: netrush » ndz 16 gru, 2007 13:18

xcore właśnie o to chodzi w qualu, masz jedno kółko na zrobienie swojego najlepszego czasu, ja na softach przejechałem tylko te 20 kółek przed qualem i w samym qualu zrobiłem swój drugi najlepszy czas :) nie ma sensu dużo jeździć na softach bo w czasie qualu sam nie będziesz wiedział jaką linią jechać i sobie zapierdzielisz czas... :)

miedziu
Posty: 25
Rejestracja: ndz 08 lip, 2007 19:05

Post autor: miedziu » ndz 16 gru, 2007 13:25

Może ktoś postawi teraz serwa? Ostatnimi czasy występują u mnie problemy z internetem. Jeżeli wystąpią one również dziś , będę zastanawiał się nad dalszym sensem ścigania się...Choć mam nadzieję że wszystko będzie Ok.

Awatar użytkownika
Xcore
Posty: 1648
Rejestracja: pt 23 mar, 2007 15:04
Lokalizacja: Białystok

Post autor: Xcore » ndz 16 gru, 2007 13:30

89.161.77.242 tylko nie wiem czy długo postoi.
Nie mogę ci pomóc
Jestem Ikskorem :)

Zablokowany

Wróć do „Wyścigi”