Luźne dyskusje

Informacje prasowe GP2 Leauge

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » czw 23 cze, 2011 19:52

zapomniałem wspomnieć że wersja v2.1

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » czw 23 cze, 2011 22:44

bedzie cos z tego jezdzenia dzisiaj?

Awatar użytkownika
doriano
Posty: 3197
Rejestracja: czw 15 maja, 2008 23:03
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: doriano » czw 23 cze, 2011 22:48

Zwarty i gotowy...

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » czw 23 cze, 2011 22:50

nigdy nie jezdzilem w rf online, wiec potrzebuje jakiejs malej instrukcji obslugi, albo chociaz nazwy serwera

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » czw 23 cze, 2011 22:50

IP:85.202.105.152
Nazwa:F1Forum
hasło:dzielpasje

zapraszam

Awatar użytkownika
doriano
Posty: 3197
Rejestracja: czw 15 maja, 2008 23:03
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: doriano » czw 23 cze, 2011 22:56

Nie widzę serwera. :(

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » czw 23 cze, 2011 22:58

ja tez nie

Awatar użytkownika
doriano
Posty: 3197
Rejestracja: czw 15 maja, 2008 23:03
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: doriano » czw 23 cze, 2011 22:59

A tam nie powinno być w tym ip jeszcze dwukropka i pięciu znaków? (noob question)

Awatar użytkownika
hideto
Posty: 10740
Rejestracja: czw 15 cze, 2006 17:57
Kontakt:

Post autor: hideto » czw 23 cze, 2011 23:00

doriano pisze:A tam nie powinno być w tym ip jeszcze dwukropka i pięciu znaków? (noob question)
Nie powinno. Port jest dodany tylko, jeśli na jednym IP jest kilka serwerów.
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » czw 23 cze, 2011 23:01

Pewnie coś blokuje, czekajcie :D

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » czw 23 cze, 2011 23:02

Zapora wyłączona, wbijać :D

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » pt 24 cze, 2011 19:54

Dzisiaj może Porsche Suoer Cup na barcelonie z gry ?

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » pt 24 cze, 2011 20:11

klasy gt(r) to raczej nie moja dzialka, ale moglbym sprobowac.

napisz tylko jaki mod mam sciagnac

i jaki tor (barcelony "z gry" nie mam - mam rf lite)

ew zamiast odpalac coraz slabsze mody pod rf, mala rundka w lfs (nawet na poziomie demo moze byc ciekawie)

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » pt 24 cze, 2011 20:14

Tor:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Barcelona
Mod:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=PCC%202007

lfs nie mam i nigdy nie używałem. Najpierw musiałbym ogarnąć.

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » pt 24 cze, 2011 20:38

http://www.lfs.net/

sciagnij i zarejestruj sie, jako ze nie ma zadnych modow dodatkowych samochodow ani niczego takiego, duzo do "ogarniania" nie ma. ot ustawisz kierownice i mozna szalec.

(ew setupy itd mozna sobie wysylac "in game")

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » pt 24 cze, 2011 20:54

Ogarnę to ale dzisiaj ok 22.30 zapraszam na testy prosiakami :]

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » pt 24 cze, 2011 22:08

chwile pojezdzilem sobie offline, dzisiaj to dopiero bedzie masakra, w ogole nie rozumiem tego samochodu

Awatar użytkownika
doriano
Posty: 3197
Rejestracja: czw 15 maja, 2008 23:03
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: doriano » pt 24 cze, 2011 22:30

Jedziem? :)

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » pt 24 cze, 2011 22:31

serwer pod tym samym ip co wczoraj?

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » pt 24 cze, 2011 22:32

ip i hasło to co wczoraj. Stoi.

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » sob 25 cze, 2011 18:29

jakies plany na dzisiaj?
czeka mnie "wieczor za biurkiem", ale mysle ze przed 23 bede juz wolny.

jakby sie znalezli jacys chetni, to proponowalbym dzisiaj polaczenie dwoch ostatnich "doswiadczen" czyli f1 + barcelona

Awatar użytkownika
V3RNOM
Posty: 60
Rejestracja: czw 04 lis, 2010 22:20
Lokalizacja: Tor

Post autor: V3RNOM » sob 25 cze, 2011 22:13

wszyscy jezdzicie na kierownicy?

p.s. Moze ktos podac dokladna nazwe moda?

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 25 cze, 2011 22:45

No to o 23 MMG F1 2007 SE v2.1. Barcelona z gry ;) Ip i hasło to samo
Ostatnio zmieniony sob 25 cze, 2011 22:45 przez Piotrek15, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » sob 25 cze, 2011 22:45

ok, ja jakby co jestem "gotowy"

mod to mmg f1 2007, z tym ze na nie-kierownicy (klawiaturze?) to bedzie ci ciezko

btw, pytanie do obeznanych:

jako, ze jestem odrobine slepy, podnioslem sobie kamerke odrobine wyzej, zeby cokolwiek przed soba widziec. dzieki temu "Zabiegowi" w lusterkach widze glownie asfalt, jest gdzies w configu opcja, ktora pozwoli nie wiem... zmienic kat pod jakim jest "zamontowane" lusterko?

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » sob 25 cze, 2011 22:49

Z TC i innymi pomocami da radę, ale trzeba dobre ustawienia do klawiatury jeżeli o nią chodzi. Tyle że my jeździmy bez TC ;]

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » sob 25 cze, 2011 23:57

sh3d2, shift+klawisze od ustawien fotela

edit
z tym ze to dziala tylko jesli jezdzisz na kamerze cockpit. z T-cam nie da sie nic zrobic w sprawie lusterek jesli o tej zmianie mowisz

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » ndz 26 cze, 2011 00:02

jezdze na kamerze cockpit, dzieki za rade ;)

i o to chodzilo, dzieki wielkie.

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » ndz 26 cze, 2011 00:52

mozesz tez sobie wlaczyc wirtualne lusterka. jak chcesz wiedziec jak, to pisz na pw

Awatar użytkownika
sh3d2
Posty: 227
Rejestracja: śr 03 mar, 2010 21:33

Post autor: sh3d2 » ndz 26 cze, 2011 01:10

to akurat wiem;) z tym ze zawsze staram sie "jezdzic" jak tylko sie da realistycznie (czyli no aids no hud cockpit cam itd).
ale kierownica + wnetrze bolidu na prawie pol ekranu to juz ponad moje sily (i oczy). teraz mam kamere o te 20cm wyzej, widze droge i widze to co trzeba w lusterkach ;)

Awatar użytkownika
Piotrek15
Posty: 1657
Rejestracja: ndz 22 kwie, 2007 14:56
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: Piotrek15 » ndz 26 cze, 2011 20:08

jacyś chętni dzisiaj na prosiaki ? :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje Prasowe”