rFactor - problem z grą

rFactor, F1 Challenge 99-02, F1-2002, GP4, itd... - czyli kącik domorosłego Schumachera ;-)

Moderator: Moderatorzy

MenToS
Posty: 14
Rejestracja: pt 08 sty, 2010 18:56
Lokalizacja: Szczecin

Problem rFactor

Post autor: MenToS » czw 16 cze, 2011 12:09

Witam mam problem z rfactorem.
Włączam server Dedicated normalnie wszyscy wbijają jest miodzio ale jak ja chce wbić nie mogę w ogole odpalic rfactora wyskakuje mi błąd ale tez mam tak ze przed postawieniem serva wlacze rfactora i wtedy postawie to normalnie wibjam na serva ale jak wyjde i wylacze gre i chce spowrotem wbic juz nie moge bo błąd . Prosze o pomoc
Posiadam System Windows Xp

Przeniosłem. doriano
Ostatnio zmieniony czw 16 cze, 2011 14:48 przez MenToS, łącznie zmieniany 1 raz.

Hicior324
Posty: 1
Rejestracja: pt 04 lis, 2011 13:53

Post autor: Hicior324 » pt 04 lis, 2011 15:31

Witam :mrgreen: . tutaj cenzura rFactora :evil: . Ale wiem na czym polega problem. tutaj też rFactor i tutaj od kumpla zrzuciłem. Z góry Dzięki :smile:

"Zrzucanie" od kumpla jest karalne. y
Ostatnio zmieniony pt 04 lis, 2011 15:42 przez Hicior324, łącznie zmieniany 2 razy.

elvisek179
Posty: 93
Rejestracja: ndz 27 mar, 2011 17:11

Post autor: elvisek179 » czw 15 gru, 2011 21:42

Użytkownicy oczekuje pomocy!!
Ostatnio liga na której śmigam przerzuciła sie na rFactora. Ja tydzień przed "przerzuceniem się" miałem zamiar przystapić do innej ligi opartej na tej grze. Wtedy serwer tej drugiej po wpisywaniu ip szukało mi bez problemu. Teraz gdy dostałem ip od tej pierwszej ligi, nie wyszukuje mi serwera, co więcej, każdego serwera który postawi któryś z tych użytkowników z ligi która przerzuciła się na rf nie widać. Ustawienia w grze są raczej takie same. Na czym moze polegac problem?
Liczę na wasze wieelkie doświadczenie i z góry dzięki za pomoc;)

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » czw 15 gru, 2011 22:14

skoro stawiają gracze, może nie widać ich, bo mają wewnętrzę ip? Serwer ligowy jest dedykowany, czy stawiamy na tylko na sesje ligowe?

elvisek179
Posty: 93
Rejestracja: ndz 27 mar, 2011 17:11

Post autor: elvisek179 » pt 16 gru, 2011 22:15

Jest stawiany jako dedyk.

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » pt 16 gru, 2011 22:41

firewall? poblokowane porty?

elvisek179
Posty: 93
Rejestracja: ndz 27 mar, 2011 17:11

Post autor: elvisek179 » sob 17 gru, 2011 00:32

Nie sądze.
a pro po portów byłbym wdzięczny jakbyś napisał tak na wszelki wypdek coś więcej o tym;)

Awatar użytkownika
jaro738
Posty: 2949
Rejestracja: śr 13 gru, 2006 20:34
Lokalizacja: Rzeszów

Post autor: jaro738 » sob 17 gru, 2011 00:51

zagladnij do koncówki instrukcji swojego rf

freshxd
Posty: 4
Rejestracja: ndz 25 mar, 2012 00:11

rFactor problem

Post autor: freshxd » pn 16 kwie, 2012 02:08

Cześć mam mod rFactor VFR 2012. I samochód bezpieczeństwa nie wygląda jak powinien dodam zdjęcia. Co zrobić żeby był normalnie pobrać coś? Jeśli tak jak możecie podajcie linki do pobrania. Z góry dzięki.



Obrazek [/list]



Obrazek

Przeniosłem. doriano
Ostatnio zmieniony pn 16 kwie, 2012 07:56 przez freshxd, łącznie zmieniany 1 raz.

elvisek179
Posty: 93
Rejestracja: ndz 27 mar, 2011 17:11

Post autor: elvisek179 » pn 16 kwie, 2012 17:47

Gra nie widzi samochodu skojarzonego jako SC więc sama sobie go dobrała.
Najwyraźniej nie masz go zainstalowanego. Tak?

freshxd
Posty: 4
Rejestracja: ndz 25 mar, 2012 00:11

Post autor: freshxd » pn 16 kwie, 2012 21:37

Nie wiem a jak go zainstalować ? Mogę zmieniać malowania jego. To więc co zrobić ?

BMWM3
Posty: 1
Rejestracja: śr 10 lip, 2013 11:24

Post autor: BMWM3 » śr 10 lip, 2013 11:26

Hej! Wczoraj ściągłem Rfactor. Uradowany , że sobie troche pojeżdzę , gdy wchodzę do gry , są informacje , do wpisania : Zawodnik, nazwa zespołu, itp. Na środku ekranu widnieje napis " Accept " i nic nie mogę zrobić. Mogę ruszać myszką , ale nic nie mogę klikać. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam ;-)

Awatar użytkownika
yarpen.zirgin
Posty: 4404
Rejestracja: pt 16 lut, 2007 12:46

Post autor: yarpen.zirgin » śr 10 lip, 2013 11:39

Musisz kupić oryginał...
KubicoManiak vel Dobro Squad
CHAM squad

ODPOWIEDZ

Wróć do „Symulacje F1”